|
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('d012081e-f219-4956-ae4b-7a3d6a9fc01b','/dyncontent/2025/8/6/b8a36b41-db27-45d0-8ea3-86cbf1d6be22.jpg',20249,'העתיד שלך מתחיל כאן',525,78,true,55152,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('d012081e-f219-4956-ae4b-7a3d6a9fc01b','/dyncontent/2025/10/28/ae9e6ec9-83b3-4d2c-bd23-3c35a7f3d309.jpg',20289,'שימו לב: שינויים בקוי התח\"צ בהר נוף',525,78,true,55152,'Image','');},15]]);})
כ 23 חביבות 3 לביבות = מנת פחמימה
1 תפוח אדמה קטן 3 גזרים בינוניים 1 בצל בינוני 1 קישוא בינוני 1 קולורבי בינוני 200 גרם דלעת ביצה 6 כפות קמח תיבול- מלח, פלפל הכנה: מערבבים יחד את כל המצרכים, מתבלים במלח ופלפל לבן או שחור. מחממים תנור לחום בינוני ל 180 מעלות מרפדים תבנית תנור בנייר אפיה, לוקחים מהתערובות ומניחים על התבנית עם מרווח אחת מהשניה. אופים כחצי שעה
$(function(){ScheduleRotate([[function() {setImageBanner('72b9e8ba-c1d5-4c28-a8f1-6f10da5edfdd','/dyncontent/2025/11/5/3282f9f9-ec40-42d7-9716-aa8c378a7116.jpg',20350,'מחתנים? למה לקחת גמח אם אפשר משכנתא בתנאים טובים יותר?',525,78,true,55154,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72b9e8ba-c1d5-4c28-a8f1-6f10da5edfdd','/dyncontent/2025/10/27/484c10d9-0059-4ee6-88ef-eed2eaf1624e.jpeg',20283,'ירושלים נערכת לחורף',525,78,true,55154,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72b9e8ba-c1d5-4c28-a8f1-6f10da5edfdd','/dyncontent/2025/10/28/ae9e6ec9-83b3-4d2c-bd23-3c35a7f3d309.jpg',20289,'שימו לב: שינויים בקוי התח\"צ בהר נוף',525,78,true,55154,'Image','');},15],[function() {setImageBanner('72b9e8ba-c1d5-4c28-a8f1-6f10da5edfdd','/dyncontent/2025/8/6/b8a36b41-db27-45d0-8ea3-86cbf1d6be22.jpg',20249,'העתיד שלך מתחיל כאן',525,78,true,55154,'Image','');},15]]);})
|
|
|
|